יצחק

בירור פרטים על גניבת צ'ק מהמשרד

ערב טוב, גנבו לי כנראה מס' צ'קים מהמשרד לפני כמה ימים. יש חשודים מצוות הבניין. ידוע לי על צ'ק אחד בטוח שכבר נפרע. הודעתי לבנק שלי כמובן ברגע שגיליתי את אובדן הצ'קים. איך אוכל לאתר את הגנבים ולאן הלך הכסף מהצ'ק שנפרע? לבנק יש את המידע הזה?

עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום

יצחק שלום, ראשית עליך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה מתאימה. במקביל יש להעביר הוראה בכתב לבנק לביטול ההמחאות שנגנבו. ניתן לקבל מהבנק אינפורמציה מי פרע את השיק ולפעול כנגדו וכנגד הבנק שאפשר משיכת המחאה מהחשבון שלך באמצעות חתימה מזוייפת. את הגנבים המשטרה צריכה לאתר. אשמח לעזור, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים