אתי

בעל הדירה מסרב להחזיר צ'ק בנקאי שנמסר לביטחון לאחר סיום החוזה

בעל הדירה לא מוכן להחזיר את הצ'ק ביטחון ועבר כבר חודש מאז סיום החוזה שלחתח אליו את כל האישורים שהחשבונות שולמו והעברת בעלות שבצעתי לדייר הנכנס במקומי אך כל היום הוא ממציא תירוצים שהוא לא יכול מה אפשר לעשות?

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שלום רב, ראשית יש להורות בבנק על ביטול ההמחאה. במקביל יש לשלוח מכתב התראה ובמידת הצורך לנקוט בהליך לקבלת צו. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-5444460

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר