אבי חרוש

החלפת דיירים בדירה מושכרת

שכרנו דירה מחברת בניה גדולה ל חוזה של 5 שנים. בגלל בעיות אישיות אנו מעונינים לעזוב את הדירה , פנינו לחברה והיא אישרה לנו למצוא דייר חלופי שיגור בדירה במקומנו , אנו משלמים שכר חודשי של 5100 שקל. אבל החברה רוצה עכשו מהדיירים שיחליפו אותנו שכר של 5600 בחודש. האם זה חוקי ולמה לא להמשיך את החוזה שלנו על אותו סכום שאנו משלמים עד גמר החוזה שאנו עשינו.

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, יש לבדוק מה נכתב בחוזה לגבי פינוי מוקדם ? יש לקרוא את כל הסעיפים, ומה נאמר לגבי החלפת שוכר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר