ורד

פינוי דירה ע"י השוכר עקב חוסר טיפול בבעיה בדירה

לפני כחודש החלה רטיבות על התקרה בדירה אותה אני שוכרת. בעל הדירה שלי פנה לחליש שהם הבעלים של הדירה מעליי כדי שיטפלו בבעיה. לאחר שהפעלתי לחץ על בעל הדירה הוא לחץ על חלמיש להגיע והם טיפלו בסתימה בדירה שמעליי. למרות טיפול הבעיה הרטיבות רק הלכה וגדלה עקב מים שכבר חילחלו מתחת לרצפות. בעקבות הרטיבות המתפטת הלחות בדירה שלי גבוה מאוד כך שבגדים פרטים בדירה שלי לחים מאוד עד למצב שעל חלק מהדברים שלי החל לגדול עובש. פניתי לבעל הדירה כדי שיטפל ברטיבות מפני שאני לא יכולה לחיות עם עובש בתוך הדירה אך הוא מסרב לטפל בזה בטענה שלא ניתן לטפל בזה ויש לחכות שהרטיבות תתייבש בעצמה. אני חייבת לציין כי הדירה שאני גרה בה היא דירת 30 מ"ר בעלת 2 חלונות אחד קטן בשירותים ואחד נוסף בחלל הראשי של הדירה. אני מעוניינת לעזוב את הדירה ובעל הדירה טוען שאני לא יכולה לעזוב בלי למצוא מחליף. מה ניתן לעשות?

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, יש לבחון את החוזה שנחתם ביניכם ומה נכתב בו בנושא של פינוי מוקדם וכן בנושא של תיקונים. אם הנושא לא נרשם יש לבחון את הסעיפים שמדברים על הפרת חוזה ולפי זה לפעול. חשוב לציין כי יש לתת חשיבות רבה לסעיפים הללו בכל חוזה.

עו"ד שרון אלה כהן

פינוי דירה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר