איציק

אשרה למטפלת זרה שעבדה בעבר בארץ ונולדה לה פה בת ומעוניינת לחזור לישראל לתקופה

שלום עו"ד דוד, מטפלת זרה שהיתה בישראל בעבר מטפלת ונולדה לה בת בישראל. בינתיים חזרה לעבוד בחו"ל ומעוניינת לחזור לישראל עם הבת לתקופה מסוימת. האם אפשרי כולל הבת, כולל אם צריך ערבויות של המשפחה של החולה הסיעודית? בברכה איציק

עו"ד דוד אנג'ל

לידה לא מעניקה כל זכויות לרך הנילוד בישראל, אגב זאת בשונה ממדינות אחרות כארה"ב, דבר נוסף, אם הכוונה זו לעבוד בלבד המדינה לא תאפשר זאת מחשש להשתקעות. בענייין הערבויות זה לצערי הדרישה הראשונה בהחלטה לאישור הבקשה אך לא מניח שזו תאושר. בברכה דוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל