רינת

אשרת שהייה לעובדת זרה חדשה שתועסק כמטפלת על ידי בלי קשר לסוכנות בארץ או בהודו

שלום יש לי מכרה שיש לה בת משפחה מהודו שהייתה רוצה לבוא לארץ ולעבוד פה. היא לא קשורה לסוכנות לא בארץ ולא בהודו. האם אני יכולה לדאוג לה לבד לאשרת שהייה בעצמי ולהעסיק אותה כמטפלת של סבי?

עו"ד דוד אנג'ל

תכלס לדעתי לא תוכל! אציין כי לטעמי אינני מניח שהמדינה תאפשר לך וקיים בעניין זה נהלים מבוררים בהזמנת עובד סיעודי המטופל דרך חברות הסיעוד והתיווך בעניין זה. בברכה דוד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל