שייקה

שליחת מסרונים ללא אישור

שלום רב, לאחרונה אני מקבל הודעות מחברה מסויימת על הצטרפותי לביטוח בריאות.דבר שלא היה ולא נברא. ביקשתי כבר כמה פעמים להפסיק לשלוח לי הודעות ולמחוק את המספר שלי מהמאגר שלהם. הם חזרו אליי ואמרו שמחקו. לאחר זמן מה שוב הם שולחים לי הודעות. מה אפשר לעשות?

עו"ד גל מתתיהו

שייקה שלום, יתכן שההודעות שנשלחו אליך מטעם החברה מהוות "דבר פרסומת", כהגדרת מונח זה בחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, ושהמשלוח שלהן מפר את הוראות החוק. אם זהו אכן המצב, תוכל להגיש תביעה לפיצוי ללא הוכחת נזק עד לסכום של 1,000 ש"ח בגין כל הודעה. בכל מקרה, מומלץ לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ פרטני. * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני אינטרנט ואפליקציות