אירנה

האב הגיש תביעה נגד בנו (סילוק יד) מהדירה

ההורים גרושים בגלל אלימות כלפי האם ולא הסתיים עניין חלוקת הרכוש (הדירה המשותפת) האבא טוען הילד מצודד באמא (אין עובדות, יש רק תצהיר של הילד לטובת האמא בעניין האלימות שעו"ד של האב צירף לסילוק יד) ולכן רוצה לגרש אותו מהבית. הבן מתגורר מלידה בדירת הוריו והבן חירש, נכון לעכשיו הבן התחתן ומתגורר עם אישתו וילד האם יש לאב עילה לסלק אותו מהבית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יעקב שמשי

שלום וברכה. באופן כללי ניתן לאמר כי הורה אינו מחויב לאפשר לבן בגיר להתגורר בביתו. באופן כללי גם ניתן לאמר כי הורה יכול להיות מחויב, בנסיבות מסוימות, כלפי בן בגיר שהינו מוגבל / נכה, למזונות / מדור. באשר למקרה הספציפי, כמובן שלא נכון ליתן ייעוץ מרחוק על סמך מידע חלקי ביותר. אם העניין אינו תיאורטי מוטב כי הנוגעים בדבר יתייעצו באופן ראוי עם עו"ד. יעקב שמשי