עדי

דו"ח כולל 4 נקודות מלפני שנתיים ודו"ח עם 8 נק' מהיום

שלום עו"ד גבי ברצוני לדעת לגבי נקודות שקיימות לי לפני כשנתיים קיבלתי דוח על טלפון 700 שקל +4 נקודות והיום קיבלתי דוח על מהירות 750 שקל +8נקוגות השאלה שלי מתי זה ימחק ועם מגיע לי נהיגה מונעת

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

עדי שלום, על פניו ובהתאם למצב אותו תיארת דו"ח שניתן לפני שנתיים כשלאחריו לא בוצעה שום עבירה במשך שנתיים הניקוד אמור להתאפס. החל מ 12 נקודות נדרשים לבצע נהיגה מונעת, אשמח לסייע טלפונית במידת הצורך 050-6271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת