ראובן

חובות בעלי מניות לשעבר בחברה

שלום, רציתי לדעת האם ניתן לחייב בעל מניות לשעבר בחברה בחובות שנוצרו כאשר היה בעל מניות בחברה. או שמא, לאחר שמכר את חלקו לבעלי המניות הקיימים, הוא אינו חייב בחובות הנ"ל (החובות הינם חובות על שם החברה וללא ערבות אישית של בעלי המניות).

item.Author מנהל הפורום משרד עו"ד טולדנו, מיוסט ושות'

שלום ראובן, חסרים פרטים. האם הסכם המכר מתייחס לעניין זה? מוזמן לפנות אלינו לייעוץ פרטני. טולדנו, מיוסט ושות'- עורכי דין טל': 073-398-2507 www.tm-lawyers.co.il

ראובן

רציתי לדעת האם ניתן לתבוע אדם שכבר אינו בעל מניות בחברה בגין חובות שנוצרו בחברה בעת היותו בעל מניות. תודה.