אתי ל.

בירור לגבי תלונת תקיפה לאחר מעורבות באונת דרכים

נהג אוטובוס פגע בי בצומת עמוסה.לאחר שהורה לי לזוז מהצומת הגיע לתחנה פתח את הדלתת והרשה לנוסעים לעלות. נוצר תוהו ובוהו.ביקשתי את הרישיונות לקבלת הפרטים וחיפשנו עט ונייר לרישום לא היו בנמצא לכן אמרתי שאני ארד לרכב שלי שנותר מאחור לרישום הפרטים. הוא תפס את ידי בחוזקה בטענה שאני לא אקח לו את הרישיונות וכשאני ניסיתי להשתחרר מאחיזתו כנראה ששרטתי אותו מעט. ניסיתי להזמין משטרה אך היא לא הגיעה. בתחנה עמד אדם שאמר כי הוא ממהר לעבודה ושאני אסיים וכשאמרתי לו שלא מעניין אותי העבודה שלו יש כאן מקרה של תאונה אז הוא הזמין משטרה ואמר כי הוא יראה לי מה זה הוא יעיד על תקיפה. הגיע שוטר שטיפל רק בנושא זה. אני נגשתי לתחנת משטרה ותיעדתי את המקרה וגם למשטרת התנועה וקיבלתי מכתב הביתה לאחר חודש כי התיק נסגר. אתמול חודשיים לאחר המקרה קיבלתי פנייה ממשטרה כי הצד השני הגיש תלונה על תקיפה וכי אני מוזמנת לחקירה. המקרה הסתבך על לא עוול בכפי. יצאתי לקניות ביום ו ומצאתי את עצמי עם נזק אדיר ברכב ועם תלונות תקיפה ועבירה פלילית כשזה היה הגנה עצמית בלבד-להשתחרר מאחיזת ידו.מה עליי לטעון במשטרה ואיך עליי לנהוג. אני עוסקת בכספים ,אם חד הורית שמנסה עתה למצוא מקום עבודה חדש והכתם הזה עלול להזיק לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אין עסקינן כאן בתלונה כוזבת אלא בטענות הגנה. ככול שהינך מוזמנת לחקירה הוועצי לפניה עם עו"ד העוסק בתחום הפלילי בהצלחה .