יהודית

אזרחות ליטאית לבנותי

אני צפויה לקבל אזרחות ליטאית על סמך הוכחות שלסבתי היתה אזרחות ליטאית בשנים המתאימות והיא עזבה את ליטא עם אבי בשנת 1931, ועוד כמה תעודות. האם אוכל לפנות ישירות לקונסוליה לבקש אזרחות לשתי בנותי בהסתמך על האזרחות שאקבל או ששוב אצטרך להוכיח את כל הדברים שהזכרתי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד רון כהנא

שלום יהודית, היות ואני מגיש את בקשותיהם של לקוחותיי ישירות בווילנה ולא דרך שגרירותם בארץ אינני יודע אילו דרישות תעלה המחלקה הקונסולרית בשגרירות ליטא בישראל בעניינכם ומשום כך אין בידי להשיב תושבה מושכלת לשאלתך. תודה