דינה אנגל

ניהול תיק בהוצאה לפועל עס 700000 שח. כיצד נהוג לעו"ד המטפל?

יש אדם החייב לי 700000 ש"ח ויש לו תיק בהוצאה לפועל. יש הסדר מסוים שהוא משלם סכום קטן מדי חודש. עכשיו התשנו הנסיבות, קיבל בירושה משק והוא משכיר יחידות דיור. יש לתבוע אותו מחדש בהוצאה לפועל, כדי להסדיר תשלומים גבוהים יותר. (אני יודעת שאפשר למכור לו את המשק בכינוס נכסים אך אינני מעוניינת). שאלתי : מה נראה לכם שכר טרחה הוגן לעו"ד המטפל בכך?

עו"ד אור גל-און

שלום רב, אין כלל אצבע לומר מה נכון וראוי. לכל עורך דין שיקולים שונים הנקבעים על בסיס משתנים רבים, כגון מורכבות העניין, זהות עורך הדין וכיוצ"ב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח