גלעד

יחסי עו"ד לקוח ברישום טאבו של דירה מקבלן

לפני 14 שנים שילמתי לעו"ד הקבלן שכר טירחה בגין רישום הדירה בטאבו. הבנתי שלאחר מס' שנים עבר הטיפול בעניין למשרד עו"ד אחר. במכתב מלפני 4 שנים שכתב אחד השכנים על התמשכות ההליך הבלתי נגמר ענה המשרד בשם מרשו היזמים בפרוייקט. אני לא מבין האם עו"ד מייצג את היזמים או אותי בפרוייקט לצורך הרישום בטאבו. מדוע מעולם לא ראינו מסמך מהטיוטות של רישום תקנון בית משותף ? האם יתכן שבתקנון יוציאו חלקים מהרכוש המשותף וירשמו אותם לטובת היזם בלי ליידע אותי ?

עו"ד אור גל-און

שאלתך מחייבת ייעוץ מלא וסדור וממילא אינה מתחום פעילותו של פורום זה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח