אוסנת

שכר טרחה לייצוג מול ביטוח לאומי

שלום, אמי עברה תאונת עבודה לפני ארבעה חודשים שבעקבותיה היא סובלת משבר באגן (רמוס פוביס). כעת אנו רוצים להגיש תביעה לביטוח לאומי לצורך קבלת אחוזי נכות ולשם כך ברצוננו להסתייע בעו"ד. חשוב לציין שאמי בת 63 ומקבלת קיצבת זקנה בגובה 1,500. מהו שכ"ט המומלץ? הוצע לנו ייצוג בשכ"ט של 22%+ מע"מ למשך 120 חודשים מכל גמלה שתושג(מעל 19%) ומנכות זמנית 22%+ מע"מ ובנוסף שכ"ט בשיעור של 10%+מע"מ מדמי הפגיעה. האם זה שכ"ט סביר? האם בד"כ דורשים 120 חודשים?...

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, אין הגדרה למהו "שכ"ט מומלץ". עורכי דין שונים גובים שכ"ט שונה, וזאת משיקולים רבים ולגיטימיים, כולל נסיבותיו של התיק הספציפי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח