אלונה

אפליה בין סדרות אופציות של חברת אידיבי פיתוח

היה לי אופציה מסדרה 3 של אידיבי פיתוח והיא פקעה. לא היתה נציגות של אופציה מסדרה 3 כדי לבקש מבית משפט להאריך את תקופת האופציה. לעומת זאת, כאשר פקעה תקופת האופציה של סדרה 4 (של אותה חברת אידיבי פיתוח) אז מחזיקי האופציה היו מאורגנים יותר ופנו לבית משפט בבקשה להאריך את תקופת האופציה וקיבלו את מבוקשם. האם כמי שהחזיקה אופציה מסדרה 3 של אידיבי פיתוח אוכל לבקש פיצוי כלשהו ?

עו"ד כנרת רצון-פיקובסקי

אני מבינה שהאופציה שברשותך פקעה. מהו הנזק שנגרם לך שבגינו תרצי פיצוי? כמובן קחי בחשבון שאם מפצים אותך, מפצים את כל מחזיקי האופציות, שאחרת זוהי הפליה לטובתך. בהצלחה,