ישראל

תביעה בגין ניהול כושל של תיק השקעות

הפסדתי 30% מכספי בניהול תיקי השקעות. בת'כלס - האם יש לי קייס נגד חברת ההשקעות על חוסר ההצלחה בפני עצמו? עלי לציין שאני שוחחתי והתרעתי פעמים רבות ושיניתי תמהיל ההשקעות ע"פ ההמלצות שלהם לא פעם ולא פעמיים. כעת הקפאתי את התיק כדי למנוע הפסדים נוספים אודה לעזרתך הדחופה

עו"ד כנרת רצון-פיקובסקי

ישראל שלום רב, אם מדובר בניהול תיק השקעות "קלאסי" על ידי בית השקעות עם רישיון, הרי שבוודאי חתמת על הסכם ונוכל לבדוק את תקינות ההסכם וביצועו. אם ישנן הפרות, ניתן לתבוע, ואף לקבל החזר של ההפסד עוד טרם תביעה בבית המשפט. לבדיקת הסכם ההשקעות אנא צור עמי קשר: 0545717261. בהצלחה,