משה

השקעה על ידי מנהל השקעות בפורקס

רציתי ייעוץ בנושא הגשת תביעה על מנהל השקעות אדם פרטי שניהל לי תיק בסך 5000 דולר בזירת מסחר פורקס המצויה באוסטרליה רציתי ייעוץ בנושא הגשת תביעה על מנהל השקעות אדם פרטי שניהל לי תיק בסך 5000 דולר בזירת מסחר פורקס המצויה באוסטרליה המנהל ישראלי רואה חשבון. לא שלי אלא בהשכלתט מעולם לא חתמנו על הסכם הכל בעל פה הוא לא ביצע נהלים על פי חוק ניהול ההשקעות למיטב הבנתי השאלה האם אדם כזה בתחום הפורקס שניהל לי תיק פורקס עצמאי בזירת מסחר בחו'ל מחוייב על החוק כמו כל מנהל השקעות מתחום הפיננסים והמניות? הוא קיבל עמלות מהרווח ולא ניהל ההשקעה בזהירות מתבקשת והפסיד לי כל הכסף אם כן אז לדעתי בהחלט יש מקום לתביעה תודה וחג שמח

עו"ד כנרת רצון-פיקובסקי

יש לפנות לאותו אדם בדרישה להחזר הכסף באופן מיידי, ולציין אם יש לך תיעוד של השיחות או של הבטחותיו. בהצלחה