תומר סער

ערעור על אי מילוי הבטחה מנהלית של רשות שאינה מנויה בתוספות

הבטחה הבטחה לתנאים מסויימים בעת פרישה. בתהליך של הסדר טיעון, ולאחר הסדר הטיעון באמתלה שמדובר בהמלצה בלבד ההבטחה לא קוימה. היכן מגישים עתירה? נקבע כי בית דין לעבודה אינו הערכאה לכך.

עופר יהלום, עו"ד

אם נקבע שבית דין לעבודה אינו הערכאה המתאימה, נראה שהערכאה הנכונה היא בג"ץ בברכה עו"ד עופר יהלום שד' בן גוריון 63, ת.ד. 5700 קרית ביאליק 27156 טל' 04-8712207, 052-3246205 yahalom@lawyer.com _______________________ תביעות ייצוגיות, רשויות, מקרקעין, פשיטות רגל חבר ועדת המחוז לתכנון ובנייה ומשפט מנהלי בלשכת עורכי הדין, והועדה הארציות למשפט חוקתי ובתי משפט

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום בג"צ ומנהלי