איתי צדוק

דיון הוכחות בתקיפה מנסה לברר את מצבי?

אני מואשם בתקיפה של מי שהיתה אשתי. דחיפה. יש עד. ובהפרת הוראה חוקית. בהפרה אני טענתי שלא הבנתי כך את ההוראה. אבל בתקיפה אני לא יודע איך לצאת מזה. (יש לי תיק נוסף שעדיין לא הוגש כת"א על עבירות אחירות וקודמות בהרבה)מיוצג בסנגוריה. האם יש לי סיכוי לא להיות מורשע?

עו"ד פלילי אלון שליכטר

שלום רב, רב הנסתר על הגלוי. חומר החקירה שמונח על שולחנו של סנגור מטעמך הינו בעל ערך רב , שכן בו יש את התשובות לשאלותייך. יש תיקים שצריך לנהל על מנת לחתור לזיכוי ויש תיקים אשר נגמרים בהכרעה שיפוטית או בהסדר טיעון. במידה ואתה מודה בעבירה, השלב הבא הינו הטיעונים לעונש, במסגרתו ניתן לעתור לביטול ההרשעה, כמובן הדבר תלוי נסיבות והעבירה שבסופו של יום בה תורשע. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373