שמעון

זימון לברור במשטרת אשדוד

קיבלתי שיחה מחסום,נאמר לי שמדברים ממשטרת אשדוד ושאגיע לצורך בירור,ואמר אני רוצה להרגיע אותך לא מדובר במשהו שאתה חשוד בו,מחר ב11 אני אמור לגשת לתחנה, אני אדם נורמטיבי ללא עבר פלילי

עו"ד פלילי אלון שליכטר

מדובר ככל הנראה במתן עדות. עלייך לברר זאת בתחילת החקירה. יכול להיות גם מצב בו החקירה תתחיל במתן עדות ותהפוך באמצע לחקירה באזהרה, כלומר כחשוד. יש לשים לב, במידה ואתה חשוד יש לך זכות לא לומר דבר טרם התייעצות עם עו"ד. בהצלחה. עו"ד פלילי אלון שליכטר 0546762373