דניאל

הזמנה לחקירה למחוז אחר מיום ליום

התקשרו אליי לפני מספר ימים ואמרו שכמה מהתיקים שלי נפתחו ,"השוטרת" שאלה אותי אם מי אני מדברת ואמרה שאני צריכה להגיע לירושליים וגם שאלה לאחר מכן תעודת זהות ,היא ממש לחצה עליי להגיע כמה שמוקדם ורצת שאני אגיע ביום שישי כשבערב יש ערב חג ,אותו מספר מתקשר עוד ואני לא יודעת אם לענות כדי לא לתת עוד פרטים ולגלות שזאת לא אמת,השאלה שלי אם הסיטואציה בכלל הגיונית שלא היה תאריך קבוע לחקירה והיא לחצה עליי לבוא מבאר שבע לירושליים מיום ליום?

עו"ד פלילי אלון שליכטר

דניאל שלום רב, ככל שאינך יכול להגיע לחקירה, יש לנסות ליצור קשר עם התחנה שזימנה אותך ולמסור את הסיבה בגינה אינך יכול להגיע. כמובן שעשית נכון בכך שלא פירטת מעבר לפרטים אישיים דבר על גרסתך, שכן מומלץ להתייעץ עם עו"ד פלילי טרם החקירה וטרם מסירת כל גרסה וזאת בשל כך שגם תשובות שנראות לך "טובות" אינך תמיד יודע את המשמעות המשפטית שלהן. לכן אם בכל זאת יש לך חקירה במשטרה ואתה נחקר בסטאטוס חשוד, יש לך זכות להתייעץ עם עו"ד טרם החקירה. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373