אלונה

תוך כמה זמן מקבלים זימון לבית משפט לאחר מעצר בית?

נעצרתי עקב כך שנהגתי ללא רשיון,הייתי עצורה יום עד שחתמו עלי ערבות ושוחררתי למעצר בית כרגע אני ממתינה לסימון לבית משפט וכבר כבר יותר מחודשיים ולא יצרו איתי קשר בנוגע לתיק כמה זמן אצתרך להמתין לסימון לבית משפט?

עו"ד פלילי אלון שליכטר

אלונה שלום רב, מומלץ להוציא תדפיס רישום תעבורתי על מנת לבדוק האם התיק לא הוגש לבית משפט. מכל מקום אין זמנים מדויקים ולכן יש להמתין. ניתן גם לבצע פעולות נוספות על מנת להכין את הקרקע לגבי ההליך המשפטי הצפוי בזמן זה. מוזמנת ליצור קשר בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373