שמעון

חקירה באזהרה ע״י זימון טלפוני

שלום לכם אני עובד כמאבטח בכל מיני פרוייקטים,ובין היתר באולם חתונות חרדי.לפני כחודש היה לי עימות (מילולי בלבד!!!) עם אחד האורחים,שבו פלטתי משפט היפותטי: ״אם החוק היה מאפשר לי הייתי שם לך בוקס בפנים״. חזרתי על משפט זה מספר פעמים.האורח הזמין משטרה והיות שהמשטרה התעכבה והייתי חייב ללכת למקום עבודה אחר עזבתי.לבינתיים הגיעה המשטרה והאורח סיפר להם מה שסיפר.לאחר כשלושה שבועות קיבלתי זימון לחקירה בטלפון והלכתי לתחנת המשטרה.החוקר ישר אמר לי שהחקירה באזהרה והסכמתי לענות על שאלות.החוקר אמר לי שהאורח טען שאיימתי עליו מילולית,וכששאלתי את החוקר אם הוא יכול לפרט יותר את דברי המתלונן,הוא אמר שהמתלונן טען שאיימתי שאפרק אותו,או משהו כזה.אמרתי לשוטר שזה לא נכון,וחזרתי על המשפט ההיפותטי שאמרתי למתלונן. החוקר (אוף דה רקורד) אמר לי שאם כך אין כל עבירה במה שאמרתי,אך צריך לבדוק מה בדיוק אמרתי.זה לא מנע ממנו לקחת אותי למחלקת זהוי פלילי לתצלומים ולטביעת אצבעות. יש לציין שאני מעל גיל 50 ואין לי עבר פלילי בכלל. עכשיו אני חושש מההשלכות של הרישום הפלילי הטרי הזה,במיוחד שיש לי רשיון נשק מהעבודה.

עו"ד פלילי אלון שליכטר

היי שמעון, במסגרת הפורום לא ניתן להתייחס באופן ספציפי למקרה עצמו. יחד עם זאת, חקירת משטרה בהחלט יכולה להוביל לתוצאה של שלילת רישיון נשק. ניתן לפעול במספר דרכים, אך הדבר מתאים יותר לייעוץ פרטני. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373