נעמה

2 תיקים שעברו ממחלקת חקירות במשטרה לפרקליטות/תביעות

איך אני יכולה לברר מה מצב התיק בפרקליטות? במשטרה לא יודעים לענות לי איך אדע אם התיק נסגר מחוסר ראיות או כתב אישום.. אימא שלי בייחד עם הגרוש וחמה לשעבר פתחו נגדי 2 תיקים במשטרה בטענה שאני רוצה לרצוח את שני יילדי ורוצה לשחוט ולזרוק בפח כנקמה על כך שהתחתנתי פעם שניה אני חפה מפשע יילדי נלקחו ממני באכזריות ב14/01/18 אני מורחקת מיהם לצמיתות התיקים האלה עברו לפרקליטות ושוב אני אימא חפה מפשעע

עו"ד פלילי אלון שליכטר

שלום רב, באפשרותך להוציא תדפיס רישום פלילי על ידי הצגת תעודת זהות כמעט בכל תחנת משטרה. שם יהיה רשום את מצב התיק. אחרי שתוציאי מוזמנת ליצור קשר על מנת שאוכל להסביר לך על בסיס המידע שקיים מה מצב התיק. בברכה, עו"ד פלילי אלון שליכטר 054-6762373