אור יו

שאלה משפטית - חשיפה שלילית

שלום, ילדיי קטנים, אנחנו גרושים שלוש שנים הילדים נחשפו שלוש פעמים למקרי אלימות מילולית בין האב לאדם אחר בסיטואציות שהם אצלו. פעמיים אמר להם " לא לספר לאמא כי אז אמא לא תסכים שהם ילכו איתו לבילויים" הם שיתפו אותי ממש בחשש ובהבטחה מלאה שלי שלא אספר לו שהם " גילו" לי. הבטחתי אך בלב כבד שאני לא באמת מגינה עליהם. בפן הרגשי אתייעץ עם אשת מקצוע כיצד לדבר איתם. מה קורה בפן המשפטי? יש לי הקלטה של השיח ביני לבינם בשני מקרים. (באו שונים...הם בני 3,6,9) תודה הזמנים שלו כל סופש ושני ושלישי ללא שינה.ואני שמחה על כך. מציינת שהאקסית שלו הזמינה לו משטרה בעבר כי דיבר לא יפה והיה צו הרחקה ושם תם הסיפור

עו"ד גלית צור

מאחר ואתם גרושים אני מניחה כי קיימת עו"ס ברקע שטיפלה בכם אם קיימת כזו ניתן לפנות ולהתייעץ עימה אם לא את יכולה ליזום פניה לרווחה, מעבר לכך ככל והשיח אלים והילדים חשופים ויש ראיות ניתן לשקול להוציא נגדו צו הטרדה מאיימת ובמסגרתו להורות על שיח מכבד בפניהם