סנטיאגו פיגרי

תביעת תשלום על שירותי התקנה בישראל שהזמינה חברה מחו"ל

בתאריך 7/2022 פנתה אלינו חברה איטלקית בשם Lanfranchi Group בבקשה לבצע התקנה של ציוד בקרה אצל לקוח שלהם בישראל. לאחר הצעת מחיר מצדנו וקבלת הזמנת רכש מצדם ב-1/8/2022 ביצענו את העבודה ושלחנו סיכום ביצוע וחשבונית מס. מכיוון שעבר תאריך התשלום פנינו לאחד מבעלי החברה במייל ב-26/1/2023 והוא ענה שידאג לביצוע תשלום ב-20/2/23. חיכינו עד לתאריך זה ולא קיבלנו תשלום. לאחר מכן כתבנו מספר מיילים נוספים והוא ענה שבקרוב יבצע תשלום, מה שלא קרה עד היום 18/5/23. מה המלצתך לטיפול בנושא זה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

סנטיאגו, שלום רב, באופן כללי, ולפני שיש לי הפרטים על גודלו של החוב, הדרך לפעול היא לשלוח מכתב התראה באמצעות עו"ד איטלקי, ואם יהיה צורך להגיש תביעה בבית משפט שם. אשמח לעזור בעניין זה. תוכל להעביר את הפרטים במייל לyoav@asc.co.il ונמשיך משם.