רונן סולומון

החזר כספי ותביעה כנגד בוקינג

הזמנו 4 חדרים במלון בבוקרשט. כשהגענו למקום גילינו מלון מעופש, מחניק, מלא אבק וריח כזה שלא ניתן לשהות. המלון ברומניה מסרב להחזיר את הכסף. בוקינג ישראל מעביר את האחריות לבית המלון. מה אפשר לעשות? רונן סולומון 052-9244867

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רונן, שלום רב, בהנחה שהפרסום בבוקינג היה מטעה, יש לך כנראה תביעה נגד המלון (למרות שעלויות התביעה תהפוכנה אותה כנראה ללא כדאית). אם בוקינג ידעו שהפרסום מטעה יש תביעה גם נגדם. הדרך היא לנסות להפעיל את בוקינג מול המלון. תביעות משפטיות יעלו, כנראה, סכומים גבוהים ביחס לנזק.