נמרוד

בעל דירה שתואם דרך בוקינג נעלם

הזמנתי הזמנה לדירה במליאנו דרך בוקינג. הטיסה הייתה טיסת לילה. הגענו לדירה בשעה 00:00. חרף תשלום מקדמה והעברת פרטים (צילומי דרכון כמבוקש ערב לפני) בעל הדירה לא שלח הנחיות כניסה ולא היה ניתן לתפוס אותו בטלפון. נאלצנו למצוא באמצע הלילה פתרון אחר. בוקינג זיכו אותנו על ההזמנה. האם ניתן לתבוע את בוקינג או את בעל הדירה על עוגמת נפש? ואם כן באיזה אופן? בישראל? באיטליה? בהולנד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נמרוד, שלום רב, על פי התיאור הכללי שלך איני רואה שיש עילה נגד בוקינג. כנראה שיש עילת תביעה נגד בעל הדירה אבל הגשת תביעה באיטליה תעלה לך יותר מהסכום שתקבל אם תזכה בתביעה