ישראל מאיר

האם אני יכול לתבוע את עלי אקספרס במקרה שהחבילה לא היגעה ונכשלה במסירה

הזמנתי לפני 5 חודשים טלפון בשווי 380 שח ואחרי שבוע ראיתי כשל במסירה כלומר ניגנב או אבד ניסיתי לברר עם המוכר והדואר איפו זה אמרו לי שזה לא בדואר היגשתי ערעור נגד עלי אקספרס אבל דחו 5 ערעורים להחזר כספי והחבילה לא היגיעה לי הם רצו מסמך רשמי מהדואר והבאתי להם פעמיים אחד חתום ואד לא את החתום דחו כי אמרו שהוא לא רשמי ניסתי לאיים עליהם עם תביעה אבל זה לא עזר אם אתה יכול לעזור לי זה סכום לא קטן זה 380 שח גם למעט שהם גרמו לי לעוגמת נפש אם אתה יכול לעזור לי תודה רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ישראל, שלום רב, תביעה על סך 380 ₪ אינה כדאית. עלויותיה תהיינה גבוהות בהרבה מהסכום הנתבע. אני מציע לך למצות את האפשרויות שאלי אקספרס מציעה לבירור מחלוקות.