רני

ישראלי שעובד בחו"ל- האם אני יכול להיות מושא לתביעות?

שלום במידה ואני עובד בחו"ל תחת בעה"ב זר ואני סוכן שלו לעבודה מול ישראל בחו"ל. במידה והוא מגיע לידי תביעה מלקוח בישראל האם אני יכול ליהות חלק שנתבע? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רני, בעקרון, אם אתה עובד של בעה"ב הזר, והעסקאות נעשות באופן ישיר בין בעה"ב הזר לבין הלקוחות בארץ (כלומר בעה"ב הזר מתקשר בחוזה באופן ישיר עם הלקוח הישראלי) ללקוח אין עילת תביעה נגדך. למרות האמור, אם מסרת ללקוח מידע לא נכון ביודעין, או הטעית אותו אתה עלול להיות חשוף לתביעה.