איתי ס

יש לי התש 7 רפואי ואני רוצה לדעת מה אני מקבל

יש לי התש 7 רפואי ואני שומע הרבה אנשים שאומרים דברים שונים כמו חייב להגיע הביתה עד 20 בערב אין תורנויות וכדומה. אני רוצה לדעת בדיוק מה הזכויות שאני מקבל והאם אני יכול להחליט לא להתייחס אליהם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

איתי שלום, הזכויות בהתאם לזכאותך מפורטות בפקודות הצבא ובאפשרותך לקבל אותן באופן מסודר ופרטני באמצעות גורמי הת"ש ביחידתך. כל חייל בצה"ל - לא יכול לבחור על דעת עצמו לא להתייחס לגורמים שונים וגם אם ניתנת לך הוראה או פקודה לבצע דבר שפוגע או שיש ספק שפוגע בזכויות - עליך להישמע לו ואז באפשרותך להגיש קבילה בגין הפקודה שניתנה לך ופוגעת בזכותך. הגשת קבילות כאמור נעשית דרך נציב קבילות חיילים. בהצלחה! למידע נוסף - www.army-law.co.il