אסף דוד

חידוש סימן מסחר רשום

שלום, בבעלות החברה שלי סימן מסחר רשום, כל כמה זמן צריך לחדש את הרישום וכמה זה עולה?

עו"ד ניב מורן

שלום אסף, סימן מסחר תקף ל-10 שנים מיום הגשתו ולאחר מכן ניתן לחדש אותו כל פעם לתקופה נוספת של 10 שנים (סעיפים 31 - 32 בפקודת סימני המסחר). עלות אגרת חידוש היא 2,859 ש"ח עבור סוג אחד ותוספת של 2,413 ש"ח לכל סוג נוסף. על מחיר זה יתווסף שכ"ט עו"ד המטפל בחידוש. במידה ויש לך שאלות נוספות אל תהסס לפנות אלינו. בברכה, ניב * האמור בתשובה זו הינו מתן מידע בלבד ואין להסתמך עליו כעל ייעוץ משפטי. לייעוץ משפטי פרטני מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סימני מסחר, מותגים ומכס