שרה דמסקי

מה קורה לרנטה אחרי שהאלמנה נפטרה

שלום , אבא שלי היה ניצול וקיבל רנטה מגרמניה, (מאיר וייס)אחרי שניפטר אמא(חוה וייס) המשיכה לקבל משהו חלקי כאלמנה, אמא נפטרה לפני מספר חודשים, לא יודעת - אם אני צריכה להודיע למישהו, האם יש המשך רנטה לילדים, אני עוברת על הדואר ורואה שההתכתבות והכספים והכספים שקיבלה הם מniederlassung renten service אשמח לשמוע מה לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד ידיד

מהעולה, לא יהיו כאן זכויות נוספות אחר אמך, האלמנה. כל והיה תשלום ביתר, המוסד המשלם יהיה זכאי להחזר , בלא שתצטרכו לאשרו, בשל ההרשאה שניתנה בנושא בעבר.