יחקאל

תאונת בית-ספר מלפני זמן רב

שלום רב, כשהייתי בכיתה ד' ורצתי בהפסקה, מישהו שם לי רגל- נפלתי ונשברו לי שן אחת. בגלל גילי הצעיר רופאי שיניים עשו לי פלטה שהוחלפה בגשר בגיל 18. במסגרת הרכבת גשר שיניים, השחיזו לי שיניים בריאות שקרובות לשן החסרה משני צידי השן כדי להרכיב את הגשר. כל זאת כדי להמנע משתל בשן אחת בלבד שנשברה. היום אני בן 31 ויש לי כאבים ודלקות חוזרות ונשנות במקום. רופא שיניים המליץ לי על שתלים.האם ניתן למרות שעברו שנים רבות לקבל החזר מהביטוח בית הספר\ משרד החינוך כדי לכסות את עלויות הטיפול ו\או טיפולים עתידיים שיידרשו. מיותר לציין שאם לא הייתי נופל בבית- הספר, לא הייתי ניזוק

עו"ד יובל המלי

שלום רב, התיישנה תביעתך מול תאונות אישיות תלמידים לפני כ-10 שנים. וכן גם התביעה הנזיקית כנגד משרד החינוך התיישנה לפני 6 שנים. ניתן לטעון כי גילוי היקף הנזק הוא בשלב מאוחר יותר, אך הדבר כרוך בסיכון משמעותי, המתבטא בהוצאות משפט במידה ותביעתך תדחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות תלמידים