עדי

אי החזרת הלוואה

קניתי בהלוואה לחברה בסכום של 4500 היא לא החזירה אין לי מסמך חתום שלה האם ניתן לעשות משהו בנידון ???

גיא סגלוביץ', עו"ד

שלום, איני בטוח שהבנתי את שאלתך. ככל שאתה אומר שמסרת הלוואה אשר לא הושבה לך והבעיה שאין לך מסמך חתום בדבר הסכם ההלוואה, אתייחס כדלקמן. המסמך החתום דרוש לצורך הוכחת האירוע ותנאי ההתקשרות. ישנם דרכים נוספות להוכיח הלוואה. למשל, עצם העברת הכספים. כן מאחר ומדובר בחברה, בהחלט ייתכן שהלוואה רשומה בספרי החשבונות שלה. אם כן השאלה היא ראייתית. בנוסף, הסכום הנמוך, אינו מאפשר הוצאות רבות לגביית הכסף. לסיכום, הזכות קיימת, שאלת מימוש הזכות הינה קשה יותר. בהצלחה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות