ערן

שער חנייה של השכן נפל על הבן שלי

שלום רציתי לישאול עם השער חנייה של השכן נופל כול פעם שיש רוח קטנה והיום הוא נפל על הבן שלי העם אפשר ליתבוע אותו?עם כן אז כיצד

עו"ד גיא סגלוביץ

שלום, על פניו מהסיפור הקצר מאוד ששלחת אפשר לזהות 2 זויות תביעה. תביעה אחת אשר תתייחס לבעיה ותבקש לטפל בה בפועל. תביעה כזו התביעה לצו עשה, תביעה אשר תבקש להורות לשכן לעשות דבר מה: לתקן את המפגע, להסיר את המפגע או לעושת כל דבר אחר. תביעה שניה נוגעת לנזקים אשר נגרמו לכם אם נגרמו, נזקים כאלו צריך לכמת ועבורתם הנך מבקש פיצוי. לא ברורים מלוא פרטי המקרה ולא ברור אם אתם שכנים בבית משותף או לא. בכל מקרה ייתכן בהחלט שתוכל לקבל סיוע גם מהוועדה המקומית לתכנון ובניה, לאור המפגע אשר נשמע מסוכן מאוד. בהצלחה, גיא

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות