ברל

נפגי עבירה

אני נפגה עבירה תקיפה אתמול התלוננתי במשטרה ויחד איטי אות 3 אנשים. אתמול התלוננתי במשטרה ופתחתי תיק. אכשב אני צריך עורח דין מאזור חיפה שיוכל לקדם את התיק. כי כמו שאני מבין משטרה לבד לא תעבוד. אם מי שהוא יוכל לעייץ לי עורך דין טוב שעוסק בתחום הזה.

ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום רב, ראשית כל טוב שהגשת תלונה. ברגע זה אייעץ לך לקחת עו"ד מומחה בתחום שיפעל לקדם את התלונה בשתי זירות הן במישור הפלילי והן בהגשת תביעה אזרחית. יתירה מזאת, אני ממליץ כי כל האנשים שנתקפו יפעלו יחדיו בשתי הזירות המשפטיות כך תקבלו עוצמה מספקת "לבוא חשבון" עם התוקפים. אשמח לעמוד לרשותך בכך עת. בברכה, ניר יסלוביץ,עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה