מוטי

הטרדות,איומים והיזק לרכוש.

ברשותי דירה באזור המרכז שאני משכיר.בשנה ושלושת החודשים האחרונים מגיעה קבוצת עבריינים לדירה ומחפשת אותי.הם טוענים שהם מההוצאה לפועל ושאני חייב כסף.בדקתי בהוצאה לפועל פעמיים שם נאמר לי שאין לי חובות!!! החבורה הזו מגיעה אחת לשלושה שבועות בשעת לילה מאוחרת ומבהילה את השכנים.חלקם מגיעים :בקפוצ'ונים למניעת זיהוי.הם איימו על השוכרים שלי שייתנו מידע עליי ועל אמי,איימו עליהם שיעקלו את רכוש הדירה כשלא יהיו בבית.הם ניסו לפרוץ לדירה והרסו את המנעול ונאלצתי להחליפו.ניסו לפרוץ דרך התריסים ושברו את מנגנון ההרמה.בפעם נוספת מרחו דבק מגע על הדלת והשוכרים לא יכלו להיכנס הביתה והיו צריכים להביא מנעולן.הם היו מטרידים את השוכרים בטלפון,פותחים דואר מהתיבה במטרה להשיג עליי מידע. השוכרים הגישו תלונה במשטרה על היזק לרכוש בזדון לפני שנה פלוס אבל המשטרה לא עשתה דבר מאחר וזהות העבריין לדעתי לא ידועה. בתקופה של השנה ושלושה חודשים מאז שהפציעו בחיי הם כאמור מגיעים אחת לכמה שבועות בשעות לילה מאוחרות לחפש אותי,מה שמהווה הטרדה כלפיי השוכרים שלי מאחר ומסרנו להם טלפון שלי והם משום מה בוחרים לא לעשות בו שימוש. השאלה שלי היא מה עליי לעשות? האם עליי להגיש תלונה במשטרה כנגדם על איומים,הטרדות והיזק לרכוש בזדון? האם שווה להגיש תלונה במשטרה כנגד משפחת פשע? הפחד שלי הוא שנפלתי על גובי חובות שככל שהזמן יחלוף מבלי שיגבו את חובם הם יקנסו אותי בסכומים אסטרונומיים ביחס למה שהם טוענים כחוב מקורי. אציין רק שאין לי חובות ממה שידוע לי ואני יכול רק לשער שאחד השיקים שלי בעבר התגלגל לידיים הלא נכונות ,או שמישהו שהיה מסוכסך איתי בעבר הלביש עליי עבריינים עם דרישה כספית. איך אני יוצא מהברוך הזה במינימום נזק? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

היי מוטי, אני מצטערת לשמוע את הסיפור המורכב שנכפה עליו להתמודד איתו. כלל, אדם שסבור כי נעברה כנגדו עבירה פלילית רשאי ויכול להגיש תלונה במשטרה. אין באפשרותי להשיב על שאלותיך "האם שווה להגיש תלונה". אשר לשאלה "איך אני יוצא מהברוך הזה במינימום נזק" נראה כי עליך לפנות לייעוץ פרטני בסוגיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה