ללא

האם כתיבת מכתב עם תאריך לא נכון על מנת ששיראה כביכול הינו אוטנטי מהווה זיוף

אני מטעם התובע .בהליך אזרחי כנגד הנתבע ניתן פסק דין. על פסק זה הוגש ערעור. בערעור הנתבע הציג לבית המשפט מסמך המתיימר להראות כמסמך אוטנטי המהווה חלק בלתי נפרד מההליך הקודם. אבהיר כי המסמך שהציג הנתבע נכתב ע"י הנתבע רק לאחר מתן פסק הדין בהליך עליו הוגש ערעור , אלא שעל מנת להחדיר במרמה להליך הקודם אחר מתן פסק דין, מסמך שייראה לערכאת הערעור כמסמך אוטנטי המהווה כביכול חלק בלתי נפרד מההליך הקודם, הנתבע כתב מסמך עם תאריך פיקטיבי, תאריך לאחור. ככל שניתן להוכיח את האמור לעיל- האם המפורט לעיל מהווה זיוף מטעם הנתבע? וניתן להגיש לגבי כך תלונה במשטרה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יערה רשף

ככל שיש ראיות לזיוף מסמך בכוונה לשבש הליכי משפט ניתן להגיש תלונה במשטרה

ללא

תודה על המענה אך אין בו תשובה לשנשאל. שאלתי האם מה שפורט משמעותו זיוף מסמך או לא?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי עבירה