ענבל

כניסה לארץ ללא אזרחות ישראלית

הבן של אחותי נולד בניו זילנד הם רוצים להגיע באפריל לארץ לאחיין שלי אין אזרחות ישראלית כרגע. האם הם יהיו חייבים לעשות לו אזרחות ישראל כשיגיעו? האם תהיה להם בעיה לצאת ולהיכנס לארץ בלי אזרחות ישראלית שלו? לאחותי ובעלה יש אזרחות ישראלית

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

שלום אזרח ישראלי חייב להיכנס ולצאת מישראל באמצעות מסמך נסיעה ישראלי! גם אחותך וגם בנה.. אם שני הורי של הקטין ישראלים הרי שהוא אזרח מלידה והם היו צריכים לרשום אותו בשגרירות ישראל בניו זילנד. הדרך הנכונה היא לפנות לשגרירות ולרשום אותו , הדרך הפחות נכונה זה להגיע לנתב"ג לקבל נו נו נו ולהתחייב לטפל בזה במשרד הפנים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים