אליהו

נפגעתי כתוצאה מהעבודה אשמח לדעת?

שלום אני עובד במפעל שחלק מעבודתי כולל הרמת משאות כבדים, לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים בכתף ובגב קושי בתנועה , הלכתי לרופא ואובחנתי כסובל מדלקת בגיד שמצריך פיזותרפיה ומנוחה, תקופת השיקום לפחות שלשה ארבעה חודשים, האם זה נחשב מחלת מקצוע? ומה אוכל לעשות על מנת להמשיך לקבל שכר ממקום העבודה או ביטוח לאומי. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון דותן לינדנברג

אליהו שלום רב., על מנת לקבל הכרה בנזק כמיקרו טראומה באשר לכתף ולגב (מחלת מקצוע) יש הכרח לבחון מהן הפעולות שאתה מבצע בעבודה אם המדובר בפעולה חוזרת ונשנית כל היום כל הזמן אזי יכול שיכירו וישלמו לך דמי פגיעה למשך 91 הימים הראשונים ולאחר מכן תוכל להגיש תביעה לנכות.,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מחלות מקצוע