אודי

צ'קים מחשבון בנק לא מוגבל

שלום, האם כמי שמוגדר פושט רגל ובעל חשבון בנק מוגבל אני יכול לתת צ'קים מחשבון הבנק הלא מוגבל של אשתי? האם טני יכול לפגוע בה באיזשהי צורה או בי?

עו"ד דוד חן

אודי שלם לך, כפושט רגל אסור למשוך שיקים מחשבון אשר אתה הוא בעלים שלו או מיופה כח בו. יחד עם זאת אם חשבון הבנק הוא חשבון בנק אשר נמצא בבעלות של אשתך, הרי שהיא יכולה למשוך מחשבונה שיקים ככל אדם. עליך להשמר כי, לא יווצר מצב בו תשלומים אשר חלים עליך ימשכו מחשבונה של אשתך והם לא יכובדו, אז ייחשב הדבר כהתנהלות חסרת תום לב ובית משפט עלול לבטל את הכרזתך כפושט רגל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל