avi

ערב טוב ותודה על המענה

לא ייתכן שמעקלים את קרן ההשתלמות ואת ביטוח מנהלים וכן זה נזיל וכן זה כסף לא לפנסיה הפנסיה כבר מתה שם אחרי שהורידו תמס וקרן השתלמות אין מס סכום גבוהה שניהם 135500 המנהל מיוחד אמר זה אבוד אין מה לעשות נלקח זה חלק מההליך אז מה קורה לא מספיק שזרקתי כספים לבנקים באלפי אלפי שקלים וגם זה קיצר אני בן 33 קשה לי עכשיו להתחיל תחייים בטח עוד יממררו לי תחיים עד ההפטר איך אני מוציא חזרה תכסף שבכלל לקחו תהייתי מוגבל באמצעים לפני הצו רק אחרי 4 חודשים אחרי קיבלתי צו כינוס הנושים משכו הכול מהוצאה לפועל עכשיו כולם הגישו תביעות חוב על אותו סכומים

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שאלתך מורכבת ולצערי אינני יכול להשיב להן במתוכנת הנוכחית. יובהר כי קרן השתלמות עפ"י החוק מוקנית לקופת הכינוס בכפוף לכך שאין מניעה עפ"י דין לממש אותה. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל