רן

תביעות חוב שאלה ותודה

לפי מה מכריעים תביעות חוב שכולם בנקים וגם ככה אין איך לשלם אם ירצו או לא ירצוו

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

תביעת חוב מוגשת כחלק מסדרי הדין. מי שמגיש תביעת חוב בזמן עומד על החוב שמגיע לו ממך ולפיכך ייקבל בסוף הליך סכום מקופת הכינוס שווה ערך באחוזים לעומת נושים אחרים. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

דוד הוד

אין כאן מקום ללמדך מלאכתו של המנהל המיוחד שפועל במסגרת החוק. עליו לבדוק זמן הגשת התביעה וכשירותה. לבסוף חלוקת כספי קופת הכינוס הינה בהתאם לכל הכרעה. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל