שלום לעורך הדין הנכבד

שלום י ש לי שאלה שקשורה לפשיטת רגל

רציתי לדעת בבקשה הרי מנהל מיוחד צריך לקבל עדכונים על המצב שלי אבל הוא אמר לי חוץ מהגשת דוחות ותשלום חודשי השאר לא מעניין אותי אני מסביר לו אני בקשים למציאת עבודה לא יודע מה הסיבה ויש לי עבר פלילי בעייתי גניבות ממעביד ועוד אבל חוץ ממה שהוא אמר לי השאר לא מעניין אותו אז מה אפשר לעשות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

המנהל המיוחד פועל במסגרת החוק. תפעל גם אתה במסגרת החוק. לא מוצא עבודה? פנה ללשכת התעסוקה לא כדי לקבל אבטלה שלא מגיע לך אלא כדי להוכיח שאתה מחפש עבודה עם הוכחה. פנה בבקשה לבית המשפט בבקשה להפחתה עם כל הכנסות והוצאות התא המשפחתי בצירוף פנקס הלשכה ואישורי החתמות. ו

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל