טלי

צו עיכוב יציאה מהארץ= דחוף!!!

שלום . האם ניתן להוציא צו עיכוב יציאה לבעלי? הוא איים כי יעזוב את הארץ ביום ראשון וטרם התחלנו בהליך גירושין. לתשובתכם המהירה אודה.. שבת שלום.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

מצטער לשמוע על מצבך האישי. עם זאת אין לראות בפורום זה קו ישיר למקרים דחופים. במקרים דחופים, יש לפנות ישירות לעו"ד. במקרה שלך פני לעו"ד המתמחה במעמד אישי. לתשומת לבך, רק במקרים ברורים ייתן בית המשפט צו לעכב יציאתו של אדם מהארץ שכן זוהי זכות יסוד של כל אדם לנוע ולצאת מהארץ כרצונו. את צריכה לא רק להוכיח שהאדם עומד לצאת את הארץ אלא שהוא גם לא מתכוון לחזור. כל שכן גם אז העניין מסור לשיקול דעתו של בית המשפט שייבחן האם יש חוב לאדם ושהוא אינו מתכוון לשלם אותו. במקרה שלך הריני להמליץ לך לפנות לבעלך ולומר לו: רוצה להתגרש בוא נלך לעו"ד שישרת את שנינו שנבין יחד את החוק ונצא לדרך חדשה בהסכם פרידה בשלום שיכלול את כל מה שהדין כבר עתה קובע. במקום להתכתש בעוגמת נפש והוצאות רבות נשאיר את כספינו לילדנו ונתנהל בכבוד. בהצלחה! דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל