גלעד

מסגרת חשבון עו"ש בעת הגשת חדלות פרעון

שלום, אני מגיש בקשה לחדלות פרעון, והבנתי מהכונס הרשמי כי בעתיד לא אוכל להשתמש בצ'קים,כרטיס אשראי , הלוואות וכו'. אין לי בעיה, כי בלאו הכי אני מתנהל רק עם הו"ק ומזומן. שאלתי היא האם חדלות פרעון מונעת גם מסגרת חשבון עו"ש? ואם כן, מתי המסגרת מתבטלת- אחרי הגשת הבקשה,אחרי הפטר..? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. מסגרת האשראי מבוטלת מיד עם קבלת צו הכינוס. בצו הכינוס בדר"כ תנתן לך האפשרות לעשות הוראת קבע. יום טוב, דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל