רם

חוב שהחייב לא הצהיר עליו והנושה הגיש תביעת חוב

שלום, החייב לא הצהיר על החוב כשנכנס להליך פשיטת רגל ולא שלח הודעה לנושה, אולם הנושה הגיש תביעת חוב על חוב שנוצר לפני צו הכינוס. האם במקרה שיינתן הפטר, ההפטר יחול גם על חוב זה או שצריך להגיש בקשה מיוחדת לבית המשפט לעניין חוב זה? מדובר על חוב בסך כ-2000 ש"ח בלבד. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. אין צורך לצרף הנושה למצבת החובות. עם קבלת ההפטר המיוחל, תקבל הפטר גם מחוב זה ובלבד שאין החוב מקורו במזונות או קנסות למדינה. יום טוב, דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל