מינה

דחוף לקראת דיון הכרזה

אנו לקראת דיון. המנהלת המיוחדת הגישה תזכיר שלילי ביותר בו היא ממליצה לבטל את ההליך בטענה כי לא עמדנו בתשלומים ולא הגשנו דוחות. תוך כמה שעות מרגע שליחת מכתבה העברנו לה את כל המסמכים המעידים כי אנו משלמים בזמן ומגישים דוחות . גובה החוב הוא 112000 שח, תשלום חודשי של 500 שח. בהתחשב בעובדה שבת הזוג שאינה פשוטת רגל מחזירה בחשבון הבנק שלה הלוואות על סך 2300 שח היא רוצה להמליץ להעלות את התשלום ל1500 שח ולעוד 54 תשלומים. האם זה הגיוני???? מה אנו יכולים לעשות על מנת לשנות גזר דין כזה??? קראתי ברפורמה החדשה שסך כל ההליך אמור לקחת 54 חודשים. 18 עד לדיון הכרזת פשיטת רגל ועוד 36 חודשים עד להפטר . יש לציין שאין לנו שום נכסים והכל קרא לגמרי בתום לב אנו זוג צעיר ללא משפחות כלל עם ילד אחד. אודה לייעוצך

item.Author מנהל הפורום עו"ד דוד הוד

שלום לך. בהיעדר פרטים נוספים אין לי אלא להציע שתפגש עם עו"ד הבקיא בתחום שיכול לסייע לך. עם זאת ועל פניו, באם המנהלת לא שוכנעה שאין חוב לקופת הכינוס, הרי שכונס הנכסים הרשמי בדיון קרוב לוודאי יציין זאת. בכל מקרה תחזור על עובדה זו לפני בית משפט, ואם יש לך אישורי הגשת הדוחות לכונס/מנהל אזי עלייך להציג זאת לפני כבוד השופט/ת דרך ב"כ אם הינך מיוצג ובהיעדר ייצוג, בעצמך. בנדון הלוואה שלקחה בת הזוג, הרי שאין מניעה לבת הזוג לקחת הלוואה גם בזמן הליך פש"ר אך עליכם לציין זאת על הדו"ח עם קבלת הכספים ובנוסף לפנות לבית המשפט בבקשה לעדכון פרטים- לקיחת הלוואה, שם היית מציין מדוע נלקחה הלוואה והאם לצורך לגיטימי (למשל, האשה בתאונת עבודה ועד שתקבל כספים מהביטוח הלאומי נלקחה הלוואת גישור וכו'). בהצלחה. דוד הוד עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל